Potěhy 72
+420 775 317 958
info@naspychare.cz

Jídelní lístek

Hospůdka Na Špýchaře

U všech jídel je uvedena váha masa v syrovém stavu. Jednotná cena hlavního jídla s polévkou 100 Kč. Objednávku odešlete nejpozději do 18:00 předchozího dne. Prosíme, uveďte Vaše telefonní číslo a zašlete na pokykh@seznam.cz, mobil: +420 775 317 958. Seznam alergenů naleznete ZDE.


Pondělí 1.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou

  1. 150g Vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině, vařený brambor
  2. 150g Maďarský guláš, houskový knedlík
  3. 150g Kuřecí prsíčka s houbovou omáčkou, dušená rýže
  4. 350g Květák jako mozeček, vařený brambor

Úterý 2.9.

0,33l Mexická fazolová polévka

  1. 150g Vepřová játra na slanině, dušená rýže
  2. 150g Smažený karbanátek, šlehaná bramborová kaše, znojemská okurka
  3. 150g Krůtí soté s cukrovým hráškem, těstoviny penne
  4. 350g Brokolicové placičky, šlehaná bramborová kaše s máslem

Středa 3.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a játrovou zavářkou

  1. 150g Vepřový plátek s hořčičnou omáčkou, dušená rýže
  2. 250g Kuřecí stehno na másle, vařený brambor
  3. 150g Kuřecí nudličky s omáčkou sweet and sour, skleněné nudle
  4. 350g Zeleninový salát s balkánským sýrem

Čtvrtek 4.9.

0,33l Gulášová polévka

  1. 150g Cikánské hovězí kostky, dušená rýže
  2. 150g Moravský vepřový vrabec, bramborový knedlík, špenát
  3. 350g Penne s kuřecím masem, smetanou a zeleninou
  4. 350g Hruškové lasagne s bešamelem

Pátek 5.9.

0,33l Zeleninová polévka

  1. 150g Vepřové vařené, rajská omáčka, houskový knedlík
  2. 150g Smažený duo řízečky, bramborová kaše
  3. 350g Noky s grilovaným kuřecím masem a sýrovou omáčkou
  4. 350g Bramborové noky se sýrovou omáčkou

Pondělí 8.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou

  1. 150g Znojemské vepřové kostky, rýže
  2. 350g Zapečené těstoviny s mletým masem a zeleninou, okurka
  3. 150g Vepřové na zeleném pepři, vařené brambory
  4. 350g Pečená máslová zelenina, vařené brambory

Úterý 9.9.

0,33l Čočková polévka

  1. 350g Bramborový guláš s uzeninou, čerstvý chléb
  2. 150g Játra pana starosty, dušená rýže
  3. 350g Špagety s kuřecím masem a zeleninou
  4. 350g Špagety s rajčatovou omáčkou a sýrem

Středa 10.9.

0,33l Kapustová polévka

  1. 150g Kapucínský guláš, houskový knedlík
  2. 150g Katův šleh z vepřového masa, dušená rýže
  3. 150g Pečená sekaná se sýrem, bramborová kaše
  4. 350g Pikantní fazolový guláš, pečivo

Čtvrtek 11.9.

0,33l Boršč

  1. 150g Vepřové maso na slanině, těstoviny kolínka
  2. 150g Moravský vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí
  3. 250g Kuřecí paličky v BBQ omáčce, salát Coleslaw
  4. 350g Palačinky s tvarohem a jahodami, cukr

Pátek 12.9.

0,33l Krupicová polévka se zeleninou a vejci

  1. 150g Vepřové nudličky na houbách, dušená rýže
  2. 150g Námořnické vepřové maso, těstoviny penne
  3. 150g Smažený vepřový řízek, vařené brambory
  4. 150g Smažený celer, vařené brambory

Pondělí 15.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou, rýží a hráškem

  1. 150g Segedínský guláš, houskový knedlík
  2. 150g Přírodní kuřecí steak na barevném pepři, dušená rýže
  3. 150g Vepřové kostky s dušenou kapustou, vařené brambory
  4. 350g Zeleninové rizoto s cuketou a karotkou

Úterý 16.9.

0,33l Valašská kyselice

  1. 150g Vepřové kostky na rozmarýnu, rýže
  2. 150g Krutí perkelt se zeleninou, těstoviny
  3. 350g Vepřové rizoto se zeleninou a hráškem, sypané sýrem
  4. 350g Špagety s bazalkovým pestem a sýrem

Středa 17.9.

0,33l Žampiónová polévka

  1. 150g Vepřové maso na česneku, rýže
  2. 150g Pečený vepřový bůček, šťouchané brambory
  3. 150g Kuřecí steak, zeleninový bulgur
  4. 350g Zeleninový bulgur s hermelínem

Čtvrtek 18.9.

0,33l Frankfurtská polévka s párkem

  1. 150g Kuřecí soté na žampiónech, rýže
  2. 350g Chilli con carne, čerstvý chléb
  3. 150g Vepřové výpečky, bramborový knedlík, dušené zelí
  4. 350g Zeleninové lasagne s bešamelem

Pátek 19.9.

0,33l Krupicová polévka s vejci

  1. 150g Čevabčiči, vařené brambory
  2. 350g Penne s kuřecím masem a omáčkou Quatro formaggi
  3. 150g Smažené Duo řízečky, bramborová kaše
  4. 350g Penne s omáčkou Quatro formaggi a rajčaty

Pondělí 22.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou

  1. 350g Srbské rizoto sypané sýrem, znojemská okurka
  2. 150g Kuřecí jatýrka na cibuli a slanině, dušená rýže
  3. 150g Maďarský guláš, houskový knedlík
  4. 350g Penne Arrabiata, sypané sýrem

Úterý 23.9.

0,33l Rajčatová polévka s rýží a bazalkou

  1. 150g Čočka na kyselo s restovanou cibulkou, lahůdkový párek, sázené vejce
  2. 350g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
  3. 150g Vepřové na žampiónech, těstoviny
  4. 350g Omeleta se špenátem a sýrem, vařené brambory

Středa 24.9.

0,33l Kulajda s bramborem

  1. 150g Debrecínské vepřové kostky, těstoviny
  2. 350g Francouzské brambory s uzeným masem, okurka
  3. 150g Tortilla s trhaným vepřovým masem
  4. 350g Květák jako mozeček, vařené brambory

Čtvrtek 25.9.

0,33l Zelná polévka

  1. 150g Kuřecí soté s omáčkou z modrého sýru, těstoviny
  2. 150g Moravský vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí
  3. 150g Krůtí nudličky po čínsku, dušená rýže
  4. 350g Žemlovka

Pátek 26.9.

0,33l Pórková polévka s vejci

  1. 150g Rozlítaný vepřový ptáček, rýže
  2. 250g Kuřecí stehno po sicílsku, těstoviny
  3. 150g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše
  4. 350g Houbové kroupeto s rajčaty a smetanou

Pondělí 29.9.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi

  1. 150g Plzeňský guláš, houskový knedlík
  2. 150g Masová směs dvou barev, dušená rýže
  3. 150g Kuřecí na paprice, těstoviny kolínka
  4. 350g Gratinovaná zelenina s bramborem a bešamelem

Úterý 30.9.

0,33l Zeleninová polévka (krémová)

  1. 150g Krůtí jatýrka na majoránce, dušená rýže
  2. 250g Buřty na černém pivu, čerstvý chléb
  3. 150g Vepřové po cikánsku, pečené brambůrky
  4. 350g Caprese salát s rajčaty, pečivo

Středa 1.10.

0,33l Krkonošské kyselo

  1. 150g Vepřové kostky s dušenou karotkou, vařené brambory
  2. 250g Maminčino kuřecí stehno, těstoviny
  3. 150g Kuřecí nudličky po sečuánsku, dušená rýže
  4. 350g Omeleta se žampióny a sýrem, vařené brambory

Čtvrtek 2.10.

0,33l Gulášová polévka

  1. 150g Pečený párkový bůček s houbovým kroupetem
  2. 350g Špagety s kuřecím masem a omáčkou Quattro formaggi
  3. 150g Staročeský vepřový špalík, bramborový knedlík, dušené zelí
  4. 350g Bramborové šišky s mákem, máslo a cukr

Pátek 3.10.

0,33l Česnečka s bramborem

  1. 350g Penne s kuřecím masem, špenátem a smetanou
  2. 150g Sekaná svíčková, houskový knedlík
  3. 150g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
  4. 350g Studený těstovinový salát se zeleninou a dresinkem